Tervetuloa toiveittesi tilitoimistoon!

Tervetuloa toiveittesi tilitoimistoon!

Oletko valmis? Hihat on kääritty ja kädet kyynärpäitä myöten tositoimissa. Tilitoimisto Saga Official on avannut ovensa! On aika katsoa maailmaa aivan uusin silmin ja uudenlaisista näkökulmista. Meillä kohtaat ihmisen, joka on vierelläsi talousasioissa ja apunasi tulevan suunnittelemisessa. Tällä taipaleella ollaan sydän ja unelmat edellä.

Tilitoimisto Saga Official tarjoaa asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen taloushallinnon palveluita Tampereella ja Pirkanmaalla. Käytössämme oleva ohjelmisto mahdollistaa palveluiden tarjoamisen paikkakunnasta riippumatta. Ydinosaamistamme ovat talouspäällikköpalvelut (sisältäen mm. budjetoinnin, talouden analysoinnin ja tulevaisuustyöskentelyn), tilinpäätökset, peruskirjanpito sekä yrityshallinnon tehtävät.

Toivotko uusia ajatuksia tai tuulia henkilöstöhallinnon alati kehittyvään kenttään? Henkilöstöhallinnon ja rekrytointistrategioiden suunnittelu sekä ulkomaisin termein kuvatut talent management ja employee engagement, ovat tärkeä osa palveluitamme. Meiltä löydät osaamista yrityshallinnon ydinalueilta.