"Miten voimme auttaa?"

Saga Official:ssa kohtaat ihmisen numeroiden keskellä. Autamme talouden rutiineissa aina perustehtävistä talouspäällikön osaamista edellyttäviin kokonaisuuksiin. Keskitymme helpottamaan yritysten arkea nykyaikaisilla ratkaisuilla vähentäen päivittäistä paperinpyöritystä. Ydinosaamistamme ovat monipuoliset kirjanpidon ja taloushallinnon palvelut sekä aina tärkeä henkilöstöhallinnon kehittäminen.

TALOUSPÄÄLLIKKÖ

CFO as a Service

Tarvitsetko talouspäällikön apua tunteja viikossa tai päiviä kuukaudessa? Teen budjetointia, talousseurantaa, strategiasuunnittelua sekä ohjaan tulevaisuustyöskentelyssä. Tuon uutta näkökulmaa toimintaanne! Toimin myös oman kirjanpitäjänne apuna ja tukena.

TALOUSOSASTO

ALL IN

Vaativatko talous- ja hallintoasiat huomiota enemmän kuin aikaa olisi? Voit tarvita osaavan talousosaston apua. Ulkoistettuna palveluna talousosasto vapauttaa aikaasi oman liiketoimintasi ytimeen. Hoidan taloushallinnon tehtävät peruskirjanpidosta myynti- ja ostolaskujen käsittelyyn sekä tilinpäätöksiin että veroilmoituksiin. Talouspäällikköpalvelut kuuluvat pakettiin!

TEKEMISEN HELPPOUTTA

Comfort

Toivotko yhdistelmän perustason tilitoimistopalveluita ja talouspäällikön tietämystä? Rakennetaan toimintaasi parhaiten täydentävä kokonaisuus. Huolehditaan normaali kuukausikirjanpito ja raportointi kuntoon täydentämällä pakettia joillakin talouspäällikkötason tehtävillä. Comfort joustaa! Päivitetään painopistettä tarvittaessa.

KIRJANPITO

Economy

Tarvitsetko kirjanpidollesi tehokkaan tekijän? Peruspalveluitani ovat kirjanpito, viranomaisilmoitukset, kuukausiraportointi, tilinpäätökset ja veroilmoitukset sekä palkanlaskenta ilmoituksineen. Voit olla aloittava yrittäjä tai jo pidemmän kokemuksen hankkinut tekijä. Kuljen rinnallasi yritystoiminnan alkumetreistä lähtien. Voin hypätä matkaan myös vauhdissa olevaan toimintaan ja tukea tavoitteidenne saavuttamisessa.

HQ – HEART QUARTERS

Miten teillä voidaan?

Työkalut ja konsultointi henkilöstöhallinnon toimintojen kehittämiseksi. Rekrytointi, palkkaaminen, perehdytys ja HR-strategia, toimenpiteet paperilla ja käytännössä. Autamme ihan käytännön töissä vaikka TYKY-tapahtuman järjestämisessä! Puhutaan myös trendeistä, työnantajamielikuvasta ja työntekijälähettilyydestä sekä herätetään uudet toimenpiteet eloon käytännössä.

Neuvonta

Mikä mietityttää?

Vinkit, käytännön apu ja sparraus talous- sekä henkilöstöasioissa. Käydään yhdessä läpi yrityksesi tärkeimpiä osa-alueita. Neuvomme itsenäisiä tekijöitä kirjanpitoasioissa, budjetoinnissa, tuloksen ennustamisessa, talousraportoinnissa, henkilöstöhallinnon kehittämisessä, palkkaamiseen liittyvissä asioissa ja strategioissa. Haluamme auttaa juuri Sinua yrityshallinnon arjessa.