“Tilitoimisto ihmiseltä ihmiselle”

Saga Official on vuonna 2017 perustettu täyden palvelun taloushallintoalan yritys. Kuljen yrittäjän rinnalla kaikissa talouteen liittyvissä kysymyksissä. Täällä kohtaat ihmisen, joka katsoo kanssasi kohti tulevaa, kuuntelee, neuvoo ja hoitaa käytännön työt.

Tuotan talouspäällikköpalvelut, teen peruskirjanpidon, huolehdin palkanmaksusta ja laadin sekä tilinpäätökset että veroilmoitukset. Haluan auttaa talouden lukujen tulkinnassa sekä kuittien ja tositteiden käsittelyssä palvelemalla asiakkaita sähköisin taloushallinnon ratkaisuin. Sähköisten ratkaisujen hyödyntäminen säästää sekä yrittäjän että kirjanpitäjän aikaa ja mahdollistaa palveluiden keskittämisen tulevaa ennakoivaksi. Ohjelmistoista käytössämme on Procountor, jonka lisäksi teen mielelläni töitä myös asiakkaan omassa ohjelmistoympäristössä.

KOKEMUS

Minulla on 20 vuoden kokemus monipuolisista taloushallinnon tehtävistä peruskirjanpidosta talouspäällikön vastuisiin, johtoryhmätyöskentelyyn sekä konserniraportointiin. Laitamme yhdessä kuntoon niin budjetit, tulosseurannat kuin strategiat. Toimiminen sekä kotimaisessa että kansainvälisessä ympäristössä on tuttua ja todella mieluisaa. Teen yhteistyötä muiden alan ammattilaisten kanssa ja kouluttaudun jatkuvasti.

MISSIO

Sydäntäni lähellä olevat, koulutukseeni ja pitkään työkokemukseen perustuvat henkilöstöhallinnon palvelut ovat olennainen osa tehtäväkenttääni. Tuon uutta näkökulmaa Talent Managementiin, työnantajamielikuvan luomiseen, työssä viihtymiseen ja henkilöstöhallinnon strategiaan.

Company value = Story + Numbers

HENKILÖ YRITYKSEN TAKANA

Kirjanpitäjä, joka välittää sinusta
Elina Ilkka-Leppihalme

Elina Ilkka-Leppihalme